Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Playa de Santiago kikötője

Playa de Santiago kikötője Kishajó- és jachtkikötők La Gomerán
Playa de Santiago kikötője Kishajó- és jachtkikötők La Gomerán
Playa de Santiago kikötője Kishajó- és jachtkikötők La Gomerán

Halász- és jachtkikötő La Gomerán

A La Gomera déli partján található parányi Playa de Santiago halásztelepülésen található, hangulatos kikötő halászati és kereskedelmi hajózásra, valamint jachtok fogadására egyaránt alkalmas. A kikötő felszereltsége kis és közepes méretű hajóknak ideális, de 30 méterig bármilyen hajót be tud fogadni. Fontos tudni, hogy Puerto de Santiago kishajókikötője délről nyitott a hullámverésnek, és a fő duzzasztógátja 222 méter hosszú.

Helyi ételkülönlegességek a jachtkikötő közelében

Playa de Santiago kikötőjében 4,5 méteres a merülés, és 100 fogadóhellyel, valamint korlátozott szálláslehetőséggel várja a hajósokat. Fontos tudni, hogy a mólóról hajókirándulások és a halászfalucskát a sziget különböző pontjaival összekötő menetrendszerinti kompjáratok is indulnak – ezt figyelembe kell venni a kikötő megközelítésekor. Playa de Santiago kávézói és vendéglői őrzik a halászfalu jellegzetes helyi hangulatát, és kiváló alkalmat jelentenek a helyi ételkülönlegességek megkóstolására.

Isla La Gomera

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
100

100

X m./ x m.

X m./ x m.

DISCOVER