Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas Gran Canaria golfpályái
Real Club de Golf de Las Palmas Gran Canaria golfpályái

Spanyolország legrégebbi golfpályája Gran Canarián található

A Real Club de Golf de Las Palmas Spanyolország legrégebbi golfpályája. 1891-ben alapították. A jelenlegi vonalvezetést a híres építész, Mackenzie Ross tervezte 1957-ben, kihasználva a pálya és a Gran Canaria északnyugati részén lévő Bandama kaldera közötti átmenetet. Egy kialudt vulkáni kráter határolja, így a játékosnak kilátása nyílik a sziget csúcsaira, a tengerre és a közeli szurdokvölgyekre is.

Golfozás és pihenés a Vik Bandama Golf Hotelben

A Real Club de Golf de Las Palmas golfpályája viszonylag rövid, kényelmesen bejárható, szurdokvölgyekkel határolt szűk utcákkal, nagyméretű homokcsapdákkal és kicsiny greenekkel. Tökéletes választás egy pihentető, nem túl kimerítő játékhoz. Az 1-es tee közelében, mindössze 10 méterre található a háromcsillagos Vik Bandama Golf Hotel, amelyhez úszómedence és szauna is tartozik. A tökéletes terv a golfozással töltött nyaraláshoz Gran Canarián.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
18

18

71

71

Hombres 24 / Mujeres 36

Hombres 24 / Mujeres 36

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

4.30 horas

4.30 horas

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER