LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

El Cortijo Club de Campo

A Kanári-szigetek egyik legnagyobb golfpályája Telde közelében
A Gran Canaria szigetén, Telde városa közelében fekvő El Cortijo Club de Campo a Kanári-szigetek egyik leghosszabb golfpályája. A Global Golf Design golfpályaépítő cég munkatársai, Blake Stirling és Marco Martín által tervezett pálya egy egykori kanári-szigeteki birtokra épült, mégpedig úgy, hogy a 600 matuzsálemi korú pálmafa is megmaradt, illetve a terepviszonyokat sem változtatták meg. Három, tavak szabdalta völgy között fekszik, így a szigeten egyedülálló természetes környezetben játszhatunk.
Golfpálya minden handicap részére Gran Canarián
Az El Cortijo Club de Campo elrendezése összpontosításra és a stratégiai játékra ösztönöz. Akár hat tee is tartozhat egy lyukhoz, ami lehetővé teszi, hogy az útvonalat különböző handicapekkel is teljesíthető legyen. A par 72-es 18 lyukas pálya 6308 méter hosszú, így változatos játékot és sokszori újrajátszhatóságot tesz lehetővé, illetve mindenkor a játékos igényeihez igazítható.
Even
72
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Putting green
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
13
262
10045