LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Fuerteventura Golf Club

Golfozás Fuerteventura repülőterétől néhány kilométerre
Fuerteventura repülőterétől mindössze 8 kilométerre, a sziget keleti részén található a Fuerteventura Golf Club. A híres építész, Juan Catarineu tervezte 2002-ben. Tervében főszerepet kapott a szél, amely egyben a sziget névadója is. A tervező számításba vette ennek a tényezőnek a jelentőségét, éppen ezért a pályán nagy kiterjedésű greenek és akár 50 méter széles utcák találhatók, így a golfrajongónak mindig számításba kell venni a szelet.
Fuerteventura legnagyobb golfpályája
Annak ellenére, hogy alapvetően sivatagos szigeten található, a Fuerteventura Golf Club a legnagyobb zöldfelülettel rendelkezik. A területén három tó található, amelyeket egy kicsinyke vízfolyás köt össze, így a játékosnak időnként a víz fölött kell átjuttatnia a labdát. A lyukak 1-től 10-ig a tenger irányába tartanak, így a játék egy részében az Atlanti-óceán tárul a játékos szeme elé. Ami a szállást illeti, az ötcsillagos Hotel Elba Palace Golf luxusszálloda áll a vendégek rendelkezésére.
Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Antigua
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
4
258
13
262
10045