Puchero de las Fiestas de La Florida

Tenerife

Korábbi esemény

27 January 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

A La Orotava-i La Florida kerület január utolsó hetében ünnepli éves ünnepeit Szent Antal apát és a Remény Szűza tiszteletére. Ezek a Kanári-szigeteken a turisztikai érdeklődésre számot tartó fiestákként elismert ünnepségek egyedülálló élményt kínálnak, amely egyesíti a vallási eseményeket és a népszerű hagyományokat.
Ezen ünnepségek egyik fénypontja egy egyedülálló gasztronómiai esemény: a Hagyományos Kanári-szigetek Puchero. Ez a legnagyobb és legfinomabb pörkölt az egész szigetországban, több mint 60 nagy rozsdamentes acél edényre van szükség, amelyek mindegyike több mint 100 kiló pörkölt tárolására alkalmas. Az összetevők között több mint 7000 kiló termék található, köztük káposzta, sütőtök, hagyma, cukkini, póréhagyma, sárgarépa, burgonya, gofio (a pörkölt és őrölt gabonaliszt egyik fajtája), különféle húsok és főzéshez használt tűzifa.
Ezt a lakomát emberek ezrei élvezik, akik összegyűlnek, hogy megízleljék ezt az örömet, miközben részt vesznek az ünnepségen. A Parranda del Puchero zenekar különleges színt ad ehhez a gasztronómiai élményhez, és egy jól bevált turisztikai attrakcióvá alakítja, amely magával ragadja a látogatókat, és egyedülálló lehetőséget kínál a régió kultúrájának és hagyományainak megismerésére.

Kategória

Categoría del evento

Gasztronómia

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React