Pepe Viyuela. Otoño Cultural CajaCanarias 2023

Tenerife

Korábbi esemény

11 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Pepe Viyuela drámaművészetet tanult, és elkezdett paródiákat előadni tárgyakkal és szavak nélkül. Első televíziós szereplése az Un, dos, tres… answera otra vez como humorista (Un, dos, tres… válaszolj ismét komikusként) című filmben volt, ahol feltette híres kérdését: ""De mi ez?"" A 2023-as CajaCanarias Cultural Autumn rendezvényen emlékezni fognak a legismertebb szettjére, amelyben egy összecsukható szék csapdába esett.

A mozi, a színház és a televízió szerelmese a Payasos Sin Fronteras (Clowns Without Borders) civil szervezet alelnöke, valamint az Amigosdela Tierra és a Saniclown civil szervezetek tiszteletbeli tagja. Ő alakította Filemónt Mortadelo y Filemón két történetében, amelyekből film is készült: a La gran aventura de Mortadelo y Filemón (Mortadelo és Filemón nagy kalandja) (2003) és a Mortadelo y Filemón. Misión: salvar la tierra (Küldetés: mentsd meg a Földet) (2008).

Színházban részt vett a Méridai Klasszikus Színházi Fesztiválon, és szerepelt az El pisito (A kis lakás) színházi változatában, egyéb sikeres előadások mellett. Televíziós szerepében Viyuela jól ismert Chema Martínez szerepéről az „Aída” sorozatban.
"

Kategória

Categoría del evento

Humor

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React