Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Monkey Park Tenerife

Monkey Park Tenerife Tenerife állatkertjei
Monkey Park Tenerife Tenerife állatkertjei
Monkey Park Tenerife Tenerife állatkertjei

Állatkert, ahol majmokat etethet Los Cristianos közelében

A Monkey Park (Majom Park) Tenerife egy kicsi állatkert Los Cristianos turisztikai központjának közelében, Tenerife szigetének déli részén. Ez az egyetlen olyan park a Kanári-szigeteken, amely majmokra specializálódott és különlegessége, hogy be lehet menni az állatok ketrecébe és etetni lehet azokat. Ezért az állatkertben megismerhetjük a játékos a makikat és az oroszlánmajmokat. A gyerekeket elbűvöli, ahogyan a majmok a fejükre másznak, hogy elérjék az ételt.

Majom állatker t Tenerifén

A pihenésre szolgáló árnyékos padokkal övezett parkon át kellemes út vezet a Monkey Parkba, ahol számos majomféle megtalálható. A különféle makikon, oroszlánmajmokon és csimpánzokon kívül az állatkertben van kígyóház is és számos egzotikus madár látható, mint papagájok, kakaduk és még egy tukán is. Egy kisebb tóban pedig krokodilok és teknősök várják a látogatókat, akik a tü feletti hídon átkelve nézhetik meg az ott élő állatokat. Ez egy másfajta állatkert, melyet érdemes meglátogatni a családdal.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER