Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Casa de Los Balcones

Casa de los Balcones – Tenerife idegenforgalmi látványosságai
Casa de los Balcones – Tenerife idegenforgalmi látványosságai
Casa de los Balcones – Tenerife idegenforgalmi látványosságai

Történelmi ékszer, faragott fa balkonokkal és kanári-szigeteki stílusú udvarral

Tenerife északi részén, La Orotava történelmi központjában található ez a XVII. századi történelmi ékszer, amelynek faragott, virágokkal díszített balkonjai sok látogatót vonzanak. Belépést követően a látogató megtekintheti a kanári-szigeteki belső udvart, amely a Kanári-szigetek kézművességének legszebb darabjait vonultatja fel, kezdve a borkészítéstől a szövésen keresztül a kosárfonásig. A szobáiban megtanulhatjuk, hogy készülnek a hagyományos termékek és jobban megismerhetjük a kétszáz évvel ezelőtti életet.

Hagyományok megismerése egy kanári-szigeteki arisztokrataházban

A Casa de los Balcones épületével szemben található a Casa del Turista, melynek udvarából pompás kilátás nyílik a Teide hegyre és a híres homokszőnyegre, melyet minden évben elkészítenek a La Orotava ünnepe idején. Ezek mellett az impozáns Casa Lercaro épületében egy híres kávézó és étterem is található, mely ideális helyszín az arisztokrataházban való pihenésre.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER