Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Maroparque

Maroparque La Palma állatkertjei
Maroparque La Palma állatkertjei
Maroparque La Palma állatkertjei

A Kanári-szigetek egyetlen függőleges állatkertje

A Maroparque egy nagyon eredeti állatkert. A Breña Alta egyik szakadékában helyezkedik el, La Palma szigetének keleti részén a Kanári-szigetek egyetlen függőleges állatkertje. Kellemes útvonala árnyékos botanikus kertjén át vezet. Az út kőhidakon és kővel kirakott utakon vezet le a hegyoldalon. A legérdekesebb azonban, hogy beléphetünk a madarak kalitkáiba, így a azok a látogató körül repkednek.

Egzotikus állatok La Palma egy szakadékában

A Maroparque állatkertben a világ minden tájáról származó egzotikus állatok találhatók, mint például a japán tyúk, melynek tollazata olyan fehér és puha, mintha plüss lenne. Vagy a kis fekete szőrű és sárga lábfejű majmocska. Albínó kenguruk, számos hal, madár, hüllő és emlős állat is megtalálható ebben az állatkertben, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a szakadékra. Jó tanács: ha a látogatás elején asztalt foglal az állatkert éttermében, a kirándulás végén nem kell várnia az ételre.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER