Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Cactualdea Park

Cactualdea Park Gran Canaria múzeumai és idegenforgalmi központjai
Cactualdea Park Gran Canaria múzeumai és idegenforgalmi központjai
Cactualdea Park Gran Canaria múzeumai és idegenforgalmi központjai

Európa legnagyobb kaktuszparkja

Hat méter. Ennyi a Cactualdea Park legnagyobb kaktuszának magassága, amely kétségtelenül a kertről készült fotók egyik főszereplője. Európa legnagyobb kaktuszparkjába belépve a legkevesebb amit tehet, hogy megcsodálja az itt élő több mint 1200 faj legnagyobb példányait. 15000 négyzetméteres terület La Aldea de San Nicolás településen, Gran Canaria nyugati részén, mely egy kb. egy órás, erőteljes és szórakoztató gyalogtúra alkalmával bejárható.

Kaktuszkert pálmafákkal, aloékkal, pávákkal és teknősökkel

A Cactualdea parkban olyan egzotikus helyekről származó tövises növények leltek otthonra, mint például Madagaszkár. Csobogó víz hangja közepette lépünk be az amfiteátrumba, a mesterséges vulkán kitörése jelöli azokat a lépcsőket, melyek ebbe a gyönyörű kertbe vezetnek. Hosszú kőúton jutunk el a kaktuszkertbe, ahol számtalan újabb kaktuszt fedezhetünk fel pálmafák, aloék gyűrűjében, melyek az itt barangoló pávákkal, kacsákkal, teknősökkel és szamarakkal osztoznak az élettéren. Ezután jön a barlang meglátogatása, falatozás a bár teraszán vagy szuvenírek vásárlása.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER