Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Bodegas Vega Norte

Bodegas Vega Norte + Borászatok La Palmán
Bodegas Vega Norte + Borászatok La Palmán
Bodegas Vega Norte + Borászatok La Palmán
Bodegas Vega Norte + Borászatok La Palmán

Egyedülálló borok La Palma északnyugati csücskében

A Bodegas Noroeste de La Palma nevet viselő, ám leginkább Vega Norte márkájáról ismert borászat 1998 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg minden évben a Tijarafe, Garafía és Puntagorda vidékén bőségesen termő listán, negramoll, almuñeco és albillo fajtából dolgoz fel igen nagy mennyiségeket. Szép kínálata van vörös- és fehérborokból, melyek közül a leghíresebbek szénsavas erjesztéssel és érleléssel készülnek. Emblematikus bora a „tea” típusú vörösbor, melyet tizenöt napig kanári-szigeteki fenyőből készült hordóban tartanak, és amely a nevét e fenyőtípus vöröses gesztjéről kapta.

Borok és kézműves mezőgazdasági termékek kóstolója

A Camino de Bellido mentén, Tijarafe falu mezőgazdasági területének közepén található Vega Norte borászat vezetett látogatásokat szervez létesítményeiben, ahol magyarázattal egybekötött kóstolót is tart négyféle fehér- és vörösborból, köztük a tea fajtából is. Meg lehet ízlelni egyúttal a megye néhány mezőgazdasági termékét is, többek között a mandulát, a banánt és a fügét. A borászat hétfőtől péntekig délelőtt és délután, szombaton csak délelőtt tart nyitva. Vasárnap zárva van. A borászat boltjában az itt palackozott borok meg is vásárolhatók.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER