Nap, hullámok és szél. Minden széllovas álma! Nincs ennél ígéretesebb kombináció a szörf, a széllovaglás, a kitesurf és a bodyboard szerelmeseinek. A Kanári-szigeteken mindezek egész évben, szünet nélkül rendelkezésre állnak. A környezeti feltételek egyszeruen verhetetlenek.

Majdnem 1600 kilométernyi partvonalon páratlan éghajlat várja a látogatókat: 21 fokos átlagos homérséklet egész évben, 300 napsütéses nap, állandó szél és egy víz alatti vulkáni zátony páratlan biodiverzitással. Mindez együtt az egyik legkiválóbb tengeri ökoszisztémát képezi a világon, ahol ezek a sportok zavartalanul uzhetok. A sokszínu és változatos táj nyáron és télen egyaránt alkalmas minden fajta szörfözésre.
A legjobb,
/versenyhez
is használt helyszínek
A tengeri környezet, amely körülveszi a szigeteket, számtalan kristálytiszta vizű strandot és változatos formájú zátonyt alakított ki. Az erős szél és a nagy változatosságú talajok, úgymint a homok, a kő meg a korall együttes jelenléte hosszú, mély, cső alakú parti hullámokat kelt, melyek jobbra és balra is csavarodhatnak.
A hullámok hátán
Ideális fekvésének köszönhetoen a Kanári-szigeteken dagály idején nem ritkák a 2-4 méteres hullámok sem, a szörfösök és a bodyboard szerelmeseinek legnagyobb örömére.
A szelek szárnyán
A kitesurf és a windsurf szerelmeseit a Kanári-szigeteken egy megbízható szövetséges köszönti: a szél. Különbözo típusú áramlatok járják körbe a szigetet, ideális és eroteljes lendületet adva a nagy sebességhez.
Szüntelen nyüzsgés
A szigeteket rajongók hada keresi fel egész évben, a szelet és a hullámokat vadászva. A legjobb szörfzónák környékén szórakozóhelyek, üzletek és tengerparti bárok sora várja a különleges és barátságos hangulatra vágyó sportolókat.
Ideális versenyhelyszín
Az egész évben tartó jó idojárás, a szél ereje, a hullámok minosége és a kiterjedt infrastruktúra kiemelt versenyhelyszínné teszi a szigeteket.
Versenyek megtekintése
Vegye kézbe
az óceánt
A legjobb helyek, útbaigazítás, a rendelkezésre álló szolgáltatások, idojárás – töltse le a kanári-szigeteki Water Sports Experience alkalmazást, és a zsebében lesz minden információ, amire a vízi sportok gyakorlásához szüksége lehet.
Garantált
sportolási lehetoség
Bármilyen tudásszinten legyen is, a Kanári-szigeteken minden létesítményt, iskolát és üzletet megtalál, amire szüksége lehet. A szolgáltatások színvonala világszerte elismert. Önnek már csak a sport élvezetével kell törodnie!
Servicios y escuelas de Windsurf y Kitesurf
Servicios y escuelas de Surf y Bodyboard