Puerto Güímar

Egy modern és hangulatos jachtkikötő

A Tenerife keleti részén fekvő Güímar kis méretű kishajókikötőjében minden szolgáltatás megtalálható, amire csak egy jacht felszereléséhez és az utasok kényelméhez szükség lehet. Güímar 9 méternél nem hosszabb hajók befogadására alkalmas kikötője 64 horgonyzóhellyel rendelkezik, melyek pontonokra vannak felosztva. A pontonok csatlakoztatva vannak az elektromos és ivóvízhálózatra. A kikötőben a merülés apálykor 5 méter. A kikötő bejárata dél felé irányul, megvédve a hajókat az errefelé rendszeresen fújó északkeleti széltől.

Karbantartási szolgáltatások közvetlenül a jachtkikötőben

A Club Náutico del Puertito de Güímar által kínált sportolási és szórakozási lehetőségek mellett a jachtkikötőben szárazdokk és garázs is rendelkezésre áll, ahol elvégezhetők a takarítási és festési munkálatok. Ezenkívül „travelift” felvonó, jetskikre és csónakokra tervezett rámpa, valamint a móló saját személyzete által kezelt daru is igénybe vehető. A jachtkikötőben 24 órás, folyamatos biztonsági felügyelet működik.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
64

64

5 m.

5 m.

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

ISMERJE MEG MÁS UTAZÓK TAPASZTALATAIT

DISCOVER