Kihívás egész évben
A Kanári-szigeteken mindent kiadhat magából, elmehet a végsőkig, és megdöntheti a személyes rekordjait. Az egész szigetcsoport egyetlen hatalmas küzdőtér az extrém sportok szerelmesei számára. Sehol máshol nem élhet ilyen csodálatos éghajlat alatt a szenvedélyeinek. Egész évben 19 ºC és 24 ºC között alakul az átlagos hőmérséklet, megkönnyítve a testmozgást és kiváló teljesítményre ösztönözve.
Készüljön fel az adrenalin robbanására! Tartogassa minden erejét az Extremosfera rezervátum kihívásaira!
/
Minden szirt egy kihívás,
minden sziklafal
egy új rekord lehetősége!
Az éles, hullámzó domborzat meredek sziklákat és nehéz ösvényeket rejt az erdők között. Mintha itt mindent az extrém sportok űzői számára terveztek volna. Futás, kerékpározás, ugrás, repülés, mászás – bármi legyen is az Ön kedvenc extrém sportja, a Kanári-szigeteken ideális környezeti feltételek között próbálhatja felülmúlni önmagát.
A Kanári-szigeteket
mintha kifejezetten a
sportokra tervezték volna.
/
Vulkáni
kürtők
       A Kanári-szigetek gazdag vulkanikus örökségének köszönhetően számtalan sziklaféle található – és mászható – meg itt. Ez a páratlan geológiai változatosság lehetővé teszi, hogy minden típusú mászást, minden szinten gyakorolni lehessen a szigeteken.
/
A korlátba
kapaszkodva
A sűrű erdőkön és nehéz terepen zegzugos ösvények vezetnek keresztül, amelyek maximális figyelmet és ügyességet követelnek. Nevezzen be a Kanári-szigeteken egy izgalmas kerékpáros kalandra mountain bike-kal! Kapaszkodjon keményen a kormányba, és élvezze a táj vadságát.
/
Minél több
adrenalin
       A Kanári-szigeteken számtalan kerékpáros útvonal vezet szeszélyes, meredek sziklákon, melyek lenyűgöző kilátókra vezetnek, a maximálisra pörgetve fel az adrenalinszintet. Minden energiájára szüksége lesz!
/
Minden ugrás
egyre jobb
A Kanári-szigetek minden helyzetben arra ösztönzi majd, hogy folyamatosan a legjobbat hozza ki magából. A hívogató mélységek és a természeti szépségek változatossága nagy tettekre hajtja a lelket is. És végül az enyhe éghajlat megjutalmaz minden erőfeszítést. Nem is olyan rossz üzlet!
/
Széllovaglás

       A Kanári-szigetek magaslatain és hátságain állandóan fújó passzátszelek egész évben kiváló körülményeket biztosítanak a repüléshez. Élvezze a lenyűgöző kilátást a magasból!
/
Maximális
erőbedobás
Edződjön tovább a sziget embert próbáló útjain! Válassza a messzeségbe vesző, hosszú egyeneseket vagy a vulkanikus kürtők körül jelentős szintkülönbségekkel kanyargó ösvényeket. Bármelyiket válassza is, biztos lehet benne, hogy a pedál minden egyes meghajtása után lenyűgöző látványban lesz része!
/
A részvétel
a fontos
A szabadtéri sportoknak igencsak kedvező feltételeknek köszönhetően egész évben, gyakorlatilag hetente rendeznek versenyeket a Kanári-szigeteken.

Szeretne részt venni? Vagy Ön egyike azoknak, akik a győzelemre hajtanak?
Jöjjön, és érezze jól magát!